Vrij Camperen

HEERLIJK VRIJ MET DE CAMPER OP PAD

Met de Camper door Nederland

Vakantie NL

2020 het jaar van COVID-19. we blijven in Nederland!

In januari hadden we grootse plannen: zo snel mogelijk naar Italië rijden om Venetië te bezoeken en van daaruit rustig langs de kust via Slovenië naar Istrië, Krk en Dubrovnik. Daar op de boot naar Bari en dan weer via de kust van Italië naar Venetië: een tripje van 28 dagen (rondje Adriatische Zee uit de NKC reizen 2020).

In maart werd dat plotseling heel anders, Italië was niet verstandig!

Op 1 juni 2020 vertrokken we dan maar voor een rondje Nederland. Nederland is ook erg mooi alleen is het weer hier niet zo stabiel als in Zuid-Europa waar wij doorgaans naar toe gaan voor de zon en de bezienswaardigheden. De 1e bestemming is Groote Keeten in Noord-Holland. Het weer is goed en de verwachting is warm strandweer. Navigatie ingesteld op “Mini Camping De Rozentuin”. Onderweg gebeld of er wel plaats was voor ons, en dat was er gelukkig. Het laatste vrije plekje was voor ons.

Strandpaviljoen 't Klavertje vier

Het is 1 juni geweest, we mogen weer op het terras zitten en bij mooi weer is dat een feestje. We treffen het met het strandweer op deze 2e Pinksterdag in 2020. Zo ervaren wij het plezier van vakantie in eigen land.

Vakantie NL
Kees en Liesbeth op het terras
Wanderlgebied 't Botgat

De kortste weg van de camping naar het strand gaat door de duinen langs het prachtige gebied rond ’t Botgat. Een heerlijke wandeling over het fietspad. 

Strandopgang Groot Keeten