Vrij Camperen

HEERLIJK VRIJ MET DE CAMPER OP PAD

Roquetas de Mar

Vandaag een flink stuk gereden, Doel was de regio Almeria, zo’n 245 km rijden. Een lange zit door redelijk dor gebied. We kozen voor Camper Park Roquetas. een mooi vlak terrein aan de rand van het kassen gebied, alles was aanwezig. Het weer viel tegen, wel droog maar geen zon gezien. vanuit de Camper Park liep je zo de buitenwijk van de stad in en kon je zo doorsteken naar het strand. Een enorm breed kiezelstrand waar je via de boulevard een heel eind kon lopen. De meeste uitspanningen waren gesloten en het was dus een beetje een verlaten gebied.

Net buiten de Camper Park was er een Aldi, hier hebben we weer wat inkopen gedaan om weer een paar dagen vooruit te kunnen. ’s avonds wilde we gaan eten bij een Pizzeria aan de boulevard maar deze bleek om 18:00 dicht te gaan. we hebben een heel stuk langs de boulevard gelopen tot aan de haven.Daar vonden we eindelijk restaurants die open waren. Lekker vis gegeten in een zeer rustig restaurant. Daarna weer terug naar de camper en de volgende dag weer verder gereden.

Ons nieuwe doel was Malaga, We reden ’s morgens al vroeg weg en hebben ons verbaasd over de hoeveelheid kassen die we in de dalen zagen liggen. Allemaal in wit  kunststof kassen. De plastic zee aan de Costa de Almería Ongelofelijk zoveel plastic bij elkaar.