Vrij Camperen

HEERLIJK VRIJ MET DE CAMPER OP PAD

Een dag vol regen

Zondag om 8:00 werden we wakker, heerlijk geslapen in ons smalle bed. Bo even snel uitlaten in de regen, ontbijten en afwassen en om 10:00 reden we weer weg.

Eerst richting een pompstation die we de avond ervoor hadden gezien en waar het erg druk (dus goedkoop) was. 61 liter Diesel (Gazole op zijn Frans) getankt en daar gingen we weer op instructie van Garmin op naar Bordeaux.

Nagenoeg de hele dag in stromende regen gereden.

Helemaal niet spectaculair omdat je niet veel te kijken had om je heen, Water, Water en nog eens water. Via de A1 en bij Parijs de A3 om daarna op de oostelijke rondweg van Parijs te komen waar het verkeer stapvoets vooruit kwam, dat leek maar zo want als je van 110 naar 50 afzakt is dat geen snelheid. Veel afremmen en weer optrekken om 12:45 net ten zuiden van Parijs een tussenstop (was net even droog).

Na Parijs over de A10 richting Bordeaux tot de afslag 30 N10 richting Verteuil sur Charente

Het laatste stukje over landelijke weggetjes waar je de berm moest opzoeken als je een tegenligger had. Na wat dorpjes doorkruist te hebben waar de wegen zo smal waren dat de buitenspiegels de muren van de huizen links en rechts net niet raakte. Na wat rondrijden over de akkers met gewassen kwamen we dan aan in Verteuil sur Charente waar we weer een prima spot vonden om de nacht door te brengen.”Aire de Loisirs des 3 Vallees”

Verteuil-sur-Charente