Vrij Camperen

HEERLIJK VRIJ MET DE CAMPER OP PAD

Noord-Beveland

De provincie Zeeland kunnen we natuurlijk niet overslaan! Eerst even naar megastore De Wit in Schijndel, want met onze ervaring is gebleken dat we ook behoefte hebben aan een zonnescherm aan de camperluifel en als we dan naar Zeeland gaan en niet door België willen rijden dan is een bezoekje aan Schijndel mooi op de route.

Normaal komen we rond 13:00 uur aan op een bestemming maar vandaag was het einde middag dat we arriveerden op Minicamping Klaverwijk bij Colijnsplaat.

Vanuit de Minicamping zijn een aantal fietsroutes langs de Oosterschelde, Door het aardappelveld fiets je naar het havenplaatsje Colijnsplaat waar een kleine supermarkt is voor de dagelijkse boodschappen, een leuk dorp met een evenzo grote jachthaven. De volgende dag gingen we richting Neeltje Jans maar we kwamen niet verder dan het begin van de Oosterscheldekering waar we na een heerlijke lunch met verse vis terugkeerden omdat er onweersbuien werden aangekondigd. Terug fietsten we over camping De Roompot waar we in 1990 ook al eens hebben gekampeerd met de kinderen en de caravan. Van de toen zo knusse camping was niets meer te herkennen, Wat is deze ruim opgezet met veel prachtige huisjes aan de haven. Terug op de camping sloeg het onweer flink in maar gelukkig niet op de camping, daar bleef het redelijk droog.