Vrij Camperen

HEERLIJK VRIJ MET DE CAMPER OP PAD

Altea !

Toen we in Sant Feliu de Guixols waren zagen we op facebook een post van onze nicht Monique dat het in Altea mooi weer was. we reageerde al met “We komen er aan!”

Nu is het dan zover, de volgende stop : Altea.  Een klein stukje verder, 160 km ongeveer naar het zuiden.

27 mei 2021 Camper park San Antonio ingesteld op de navigatie en daar gaan we dan. Dat was echt een kort ritje, 13:20 waren we er al maar niet op de Camper Park want die was gesloten maar iets verderop was de Camping Cap Blanch. Zij hedden wel plaats maar waren wegens lunchpauze gesloten. Even wachten dus.  Mooi plekje gekregen voor 1 nachtje tegenover het sanitair complex. Prima.

Bij aankomst even gebeld met Monique die metteen kwam met haat auto en ons mee nam voor een ritje door het dorp en naar haar appartement. Nog druk met verbouwen zagen we de bouwvakkers en het bijna af resultaat van de verbouwing. Een prachtig appartement met even zo mooi uitzicht.

Even daarna gingen we het oude Althea in om te shoppen en te dineren. Wat een leuk authentiek Spaans dorpje is dat.

De volgende morgen nog even ontbeten aan de boulevard van Altea Playa bij Cafe Opera. Een gezellig goed aangekleed terras welke door een nederlands sprekende Belg werd gerund. Een fantastisch ontbijt plateau gehad die zeker de moeite waard was. Daarna weer naar de camping om de camper op te halen. De eigenaar van het Cafe wist ons te vertellen dat Altea Playa ongeveer 250 uitgaansgelegenheden feeft maar dat vanwege de verschillende afgegeven vergunningen niet iedereen gelijktijdig open is. zo was zijn vergunning van vroeg in de morgen waar andere weer pas om 13:00 en weer andere vanaf 18:00 pas open mochten.Dan moest hij alweer dicht zijn.